0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Blažič: Okrećemo se večitom derbiju

Objavljeno: 16.11.13 u 10:56
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vrlo brzo je svojom energijom, borbenošću i potezima postao ljubimac crveno – bele publike, a Slovenac Jaka Blažić trudi se da se na najbolji način oduži svima koji ga bodre. Tako je bilo i nakon pobede Crvene zvezde nad neugodnom ekipom Ljetuvos Ritas.

– Prelep je osećaj kada ti skandiraju ime, ali je još lepši osećaj kada se pobedi. Veoma sam srećan jer je iza nas prva pobede u Evroligi kod kuće. Atmosfera je bila sjajna. Igrali smo na krilima navijača. Nadam se da će tako biti i na narednim mečevima – rekao je Blažič.

Utisak je da crveno – beli košarkaši iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje pa ni plasamn u Top 16 nije više neralna opcija.

– Da, ali to je još uvek mnogo daleko. Pred nama je meč protiv Partizana i samo na njega mislimo. Najbitnije od svega je da se mi dižemo i da iz meča igramo bolje – rekao je bek Crvene zvezde.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter