0
Domaći fudbal

Rad dobio novu upravu

Objavljeno: 15.11.13 u 17:53

Rad

Posle više nego turbolentnog perioda i odlaska Ranka Stojića, fudbalski klub Rad je dobio novu upravu.

Na skupštini koja je održana danas u prostorijama kluba imenovani su novi članovi upravnog i nadzornog odbora koji će u narednom periodu kao glavni zadatak imati stabilizaciju banjičkog superligaša i vraćanje kluba na stari put.

Pored jednoglasno usvojenih ostavki članova prethodnog upravnog i nadzornog odbora zbog aktuelne situacije i doskorašnji predsednik skupštine Marko Nikolić razrešen je dužnosti, a na njegovo mesto postavljen je Dalibor Zorko, a novi generalni direktor kluba od danas je Čeda Đoinčević.

Novi članovi Nadzornog odbora su: Miloš Ilinčić fizioterapeut, Željko Mijović, bivši igrač a sada trener u omladinskoj školi i Vladimir Rakić doskorašnji sekretar omladinske škole.

Upravni odbor koji za sada broji pet od konačnih sedam članova čine: Petar Matković klupski ekonom, Uroš Tošić bivši komesar za bezbednost, Marko Kapor prijatelj kluba, Vladimir Pejić vlasnik agencije „Faktor Plus“ i Vladimir Savić doskorašnji portparol kluba.

Preostala dva člana skupština bi trebalo da izglasa za najviše trideset dana.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter