0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Orlići ispustili pobedu u 94. minutu (FOTO)

Objavljeno: 15.11.13 u 19:13
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno sa Belgijom 2:2 (1:0) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Meč je odigran na stadionu Metalca u Gornjem Milanovcu pred oko 3.000 gledalaca.

Polovinom drugog poluvremena posle izjednačujućeg gola Mpokua navijači našeg tima su vređali fudbalera Belgije na rasnoj osnovi zbog čega je sudija prekinuo meč, a vrlo malo je nedostajalo da tribine budu ispražnjene. Ipak, do toga nije došlo, ali je sigurno da će UEFA strogo kazniti FSS.

Srbija je povela već u 4. minutu golom Uroša Đurđevića posle odlične kombinacije sa Milošem Jojićem. Do kraja poluvremena bilo je nekoliko prilika na obe strane, ali su se istakli golmani.

Gosti dolaze do izjednačenja u 77. minutu golom Mpoke. Novo vođstvo našim fudbalerima donosi Aleksandar Mitrović u 85. minutu posle odličnog solo prodora. Ipak Belgijanci dolaze do boda u poslednjim trenucima meča golom Pjera Ngave.

Srbija se i dalje nalazi na 3. mestu grupe 9 sa sedam bodova iz četiri meča. Belgija ima 13 bodova, ali i dva meča više od „orlića“.

U utorak, 19 novembra od 17 časova Srbija dočekuje drugoplasiranu Italiju koja ima dva boda više od naše reprezentacije.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter