0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Marković: Uz pomoć publike do pobede protiv Belgije

Objavljeno: 15.11.13 u 12:10
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Napadač mlade fudbalske reprezentacije Srbije Lazar Marković izavio je da očekuje pobede protiv Belgije i Italije u kvalifikacijama za odlazak na Evropsko prvenstvo 2015. godine.

„Predstoji nam veoma teška utakmica, upoznali smo Belgijance, oni su snažna ekipa, ali nadam se da ćemo uz pomoć publike i mladih talentovanih igrača koji čine naš tim ostvariti svoj cilj“ – rekao je Marković Tanjugu.

On je dodao da će se „orlići“ okrenuti utakmici protiv Italije i upoznavanju njihove igre nakon večerašnjeg susreta sa Belgijom.

Marković smatra da je Superliga Srbije ove godine mnogo jača nego prošle, iako njegov bivši klub, Partizan, ima dosta mladih igrača. Upitan ko će osvojiti trofej u Kupu Srbije fudbaler Benfike optimistično je rekao – Partizan.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije danas od 17 sati u Gornjem Milanovcu dočekuje selekciju Belgije, dok četiri dana kasnije u istom gradu igra protiv Italije.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter