0
Evroliga

Krstić: U Partizanu sam proveo najlepše godine života

Objavljeno: 15.11.13 u 11:35

teodosic-krstic

Nenad Krstić zbog povrede neće biti u timu moskovskog CSKA za današnji duel protiv Partizana, ali je svkako bio najbolji sagovornik ruskim novinarima u najavi ovog evrologaškog meča pošto je najbolje upoznat sa dešavanjima u redovima crno-belih čiji je kapiten svojevremeno bio.

„Partizan svake godine menja tim, svake godine dolaze novi mladi igrači željni dokazivanja. Klub je stalni učenik Evrolige i redovno dokazuje da je konkurentan najboljim evropskim timovima, pogotovo na svom terenu. Ako uzmemo u obzir budžet kluba njihovi rezultati su veličanstveni. Neće nam biti lako da savladamo danas Partizan pošto će mladi beogradski tim boriti do poslednjeg atoma snage pa i mi moramo isto tako da se ponašamo kako bi trijumfovali“ – rekao je Krle u intervjuu za Izvestiju.

Krstić se potom podsetio dana kada je nosio dres Partizana.

„U principu nije mi mnogo čudno da igram protiv kluba u kom sam odrastao i u kom imam mnogo prijatelja. Naprotiv, biće tu mnogo lepih emocija i sećanja. U tom klubu sam proveo prve četiri sezone svoje profesionalne karijere koje su verovatno bile i najlepše godine u mom životu. Ali, trenutno sam član drugog kluba i dužan sam da doprinesem uspehu te ekipe“ – kazao je centar moskovskog CSKA.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter