0
Evroliga

FOTO: KKCZ

KKCZ eksulzivno pred meč protiv Ritasa promoviše film ‘We are back’

Objavljeno: 15.11.13 u 08:38
FOTO: KKCZ
FOTO: KKCZ

Dugo najavljivani projekat Crvene zvezde Telekom pod nazivom “We are back“ konačno će ugledati svetlost dana. Reč je o dokumentarnom filmu koji je osmislio i u potpunosti realizovao kreativni tim Crvene zvezde Telekom. Nekoliko nedelja unazad navijači su mogli da vide promociju cele ove priče u vidu slika, tizera i kratkih video klipova, a u petak od 19 sati pred utakmicu sa Lijetuvos Ritasom na TV Sport klub konačno će moći da vide i ceo film u trajanju od 20 minuta.

Ovaj projekat je pokrenut u nameri da se dodatno ulepša i obeleži povratak crveno-belih u Evroligu nakon 14 godina, a sadrži segmente sa predstavljanja novog dresa i ekipe iz hotela Metropol, zatim isečke sa medija deja Evrolige koji je održan u Kombank Areni, kao i delove sa utakmice Zvezde protiv Lokomotive Kubanj u prvom kolu D grupe.

Uglovi iz kojih je sniman ovaj materijal su nesvakidašnji, pa će navijači tako biti u prilici da vide igrače crveno-belih u nekim potpuno drugim ulogama, da se uvere u pevačko umeće Raška Katića…

Sve ovo i još mnogo toga možete pogledati isključivo i ekslkuzivno na TV Sport klub u petak od 19 sati. Takođe, ceo materijal biće dostupan i na zvaničnom youtube kanalu kluba (KKCZ TV ONLINE). We are back!

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter