0
Fudbal

Ćingdao ispao, Stevanović ostao bez posla

Objavljeno: 15.11.13 u 12:45

stevanovic-kina

S obzirom da nije uspeo da izbori opstanak u prvoj ligi Kine sa svojim Ćingdaom nekadašnji trener Partizana Goran Stevanović ponovo je ostao bez posla jer neće biti aktivirana klauzula o produžetku saradnje.

Od opstanka kluba u eliti, koji bi Stevanoviću doneo novi ugovor, Ćingdao su delila samo dva boda koja su mogla da budu osvojena u poslednjem kolu protiv Pekinga, ali je ekipa koju vodi takođe bivši strateg crno-belih Aleksandar Stanojević trijumfovala u tom meču.

Međutim, Kinezi će po dbrom pamtiti Stevanovića koji je praktično preporodio ekipu što je oduševilo i navijače i upravu kluba koja žali što ga nije ranije angažovala jer je uverena da bi klub u tom slučaju sigurno i naredne godine bio član elite.

Kako je popularni Plavi imao solidne rezultate na klupi reprezentacije Gane, kao i u Grčkoj vodeći Veriju, ali i titule sa Partizanom nema sumnje da će vrlo brzo pronaći novi angažman pošto je „seča trenera“ u evropskom fudbalu u punom jeku.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter