0
Evrokup

FOTO:STARSPORT

Nikolić: Igrali smo katastrofalno u defanzivi

Objavljeno: 14.11.13 u 00:31
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener Radničkog Miroslav Nikolić izjavio je nakon poraza Radničkog u Evrokupu od Bešiktaša da je ekipa igrala loše u odbrani.

„Igrali smo katastrofalno u fazi defanzive, individualna odbrana ne postoji kod nas. Neki misle ako pogode šuteve u napadu, da su završili posao. Džaba trojka, ako primiš osam poena na drugoj strani“, rekao je Nikolić.

Radnički se posle petog kola nalazi na drugom mestu H grupe sa skorom 3-2 i ima izgledne šanse da se plasira u narednu fazu.

„Publika nas je nosila, a pitanje je koliko smo mogli da pružimo bolju partiju. Bešiktaš je jaka, prava profesionalna ekipa. Videlo se da su najjači tim u grupi. Pas im ide brzo, vole da dodaju, za razliku od nas“, konstatovao je Nikolić.

Kragujevčani su imali priliku da preokrenu rezultat u svoju korist pošto su na minut i po pre kraja sustigli Bešiktaš, ali nisu uspeli i na kraju su izgubili sa 70:77.

U sledećem kolu Radnički će 20. novembra od 18 časova dočekati grčki Panionios.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter