0
Domaći fudbal

Lazović: Oporavak je bio naporan

Objavljeno: 14.11.13 u 16:42
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde u prethodnih nekoliko godina Drako Lazović gotovo u potpunosti se oporavio od teške povrede.

„Možda nekome deluje da je sve brzo prošlo, međutim, za mene je prethodnih nekoliko meseci delovalo kao večnost. Preživeo sam neke od najtežih trenutaka u životu i karijeri, bilo je izuzetno naporno, međutim, ne želim sada da se prisećam toga. Najvažnije je da sam se oporavio i da od juče, odnosno srede radim na treninzima isto što i ostali igrači“ kazao je Lazović.

Čačanin je prošle sezone u prolećnom delu šampionata muku mučio sa istegnutim ligamentima da bi oni u 144. večitom derbiju definitivno pukli. Usledila je operacija u Rimu i nakon toga rehbilitacija koja traje već šest meseci.

„Išao sam redovno na kontrole, radio na jačanju mišića i zaista ne osećam nikakve probleme. Normalno je da nisam fizički maksimalno spreman i verujem da ću nakon zimskih priprema uspeti u potpunosti da se vratim u takmičarsku formu. Nadam se i da ću tokom prolećne polusezone svojim igrama pomoći i klubu i sebi u ostvarivanju planiranih rezultata. Zašto da ne, očekujem da se vratim i budem još bolji“, zaključio je Lazović.

hotsport.rs/mozzartsport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter