0
Košarka

Labović: Nestrpljivo čekam da istrčim na parket

Objavljeno: 14.11.13 u 10:40

image

Srpski košarkaš Dragan Labović potpisao je ugovor sa poljskim Košalinom.

Nakon skoro jednogodišnje pauze uzrokovane povredom ahilove tetive i prekida saradnje sa Nižnjim iz Novgoroda, 26-godišnji košarkaš pronašao je novi klub.

Labović, koji je prethodno bio na probi u Laboral Kući, nije krio oduševljenje što će ponovo moći da se maksimalno posveti košarci.

-Uspeo sam da pronađem novu sredinu i presrećan sam. Posle ove povrede shvatio sam koliko mi je košarka važna i koliko je volim. Jedva čekam da istrčim na parket i krenem da igram utakmice. Spremao sam se vredno čitavo leto, sada je na redu da se sve to vrati kroz rezultate na terenu – rekao je Labović.

Pomoć u prilagođavanju na poljsku ligu Labović će imati u Gašperu Okornu i Igoru Miličiću prvom treneru i asistentu poljske ekipe.

-Ovo je prava sredina da se u ovoj sezoni vratim u pravom svetlu i da pokažem da i dalje mogu da igram vrhunsku košarku – smatra Labović.

Priliku da pokaže šta ume, nekadašnji igrač FMP-a, Borca, Arisa, Skajlajnersa, Jeniseja, Krasnijeh Krila i Nižnjog, imaće 16. novembra protiv ekipe Stabil Jeziora.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter