0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Kojić: Vraćam se uskoro na teren

Objavljeno: 14.11.13 u 23:44
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Fudbaler Partizana Nemanja Kojić potvrdio je da njegova povreda nije ozbiljnije prirode i da će se uskoro vratiti na teren.

Iako se strahovalo da mu predstoji nešto duža pauza, Kojić je rekao da je u pitanju samo udarac i da će gotovo sigurno biti spreman za meč sa Voždovcem narednog vikenda.

“Nije ništa ozbiljno u pitanju i verujem da ću se za nekoliko dana vratiti u trenažni proces. Reč je o povredi koju sam zaradio kada me je neko udario u stopalo. To se dogodilo još pre dve-tri nedelje, ali sam imao veliku želju da pomognem ekipi. Snimili su mi bolno mesto i utvrđeno je da se radi o frakturi na metatarzalnoj kosti, koja je u fazi zarastanja. Očekujem da ću biti spreman do utakmice sa Voždovcem na Vračaru“, rekao je Kojić, a prenose Novosti.

Pomoćni trener Zvonko Varga je slabiji golgeterski učinak Kojića (tri gola od početka sezone), opravdao činjenicom da se on previše troši u izgradnji pozicije za gol i prekidanju protivničkih napada na startu, pa mu otud u završnici nedostaje svežine i koncentracije.

“Pričao sam sa Vargom o tome dosta i slažem se da nekada i preterujem. Navikao sam da dajem maksimum, nisam od napadača koji će samo sačekati loptu na tacni. Lakše je kada imam još jednog napadača pored sebe, ali neću da kukam i tražim opravdanja. Krivica je i u meni, imao sam mnogo čistih, otvorenih pozicija. Moraću da napravim balans između borbenosti i realizacije. To često radimo na treninzima, ali je to u odnosu na utakmice potpuno druga priča“, zaključio je Kojić.

hotsport.rs/Novosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter