0
Fudbal

Janković zbog obaveza u Veroni ne dolazi u Užice

Objavljeno: 14.11.13 u 13:15

bosko-jankovic-1362152927-275503

Srpski fudbaler Boško Janković ustalio se u prvoj postavi najprijatnijeg iznenađenja Serije A, Verone, zahvaljujući odličnoj formi koju pokazuje na terenu.

29-godišnjak je u poslednjih nekoliko kola bio najbolji pojedinac svoje ekipe, pa je tako na delu pokazao čelnicima Verone da nisu pogrešili kada su ga ovog leta doveli iz Đenove.

Šestoplasirana Verona je u prošlom kolu doživela poraz od nekadašnjeg Jankovićevog kluba, Đenove, ali je srpski fudbaler u “Gazeti” bio najbolje ocenjeni igrač u poraženom timu.

Jedno od priznanja za dobre partije došlo je i u vidu poziva da nastupi za novinarsku selekciju koja će se 19. novembra suprotstaviti reprezentaciji Srbije u Užicu. U novinarskom sastavu, koji će da vode Milovan Rajevac i Ljubiša Stamenković, naći će se nekoliko većih imena koja ne igraju za nacionalni tim, a među njima je trebalo da bude i Janković. Ipak, vezista Verone je morao da se zahvali na pozivu.

-Izuzetno mi je drago i imponuje mi to što sam dobio poziv da igram za novinare, ali u ovom trenutku obaveze koje imam u Veroni mi ne dozvoljavaju da budem narednog utorka u Srbiji. Očekuju nas vrlo važne utakmice u šampionatu Italije i svaki trening nam je bitan kako bi uspeli da održimo visok nivo forme i nastavili sa sjajnim rezultatima – rekao je Janković.

Prva od tih važnih utakmica biće gradski derbi sa Kjevom, koji je na programu odmah nakon pauze zbog reprezentativnih utakmica, a posle toga sledi teško gostovanje Fiorentini.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter