0
Fudbal

Ibra ceni Mesija i Ronalda

Objavljeno: 14.11.13 u 12:42

zlatan-ibrahimovic-svedska

Napadač Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović rekao je danas da su Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo favoriti da osvoje „Zlatnu loptu“ za najboljeg fudbalera u 2013. godini.

– Nekoliko fudbalera je u igri za nagradu, ali teško da će neko moći da nadmaši Ronalda i Mesija. Riberi je imao neverovatnu sezonu i osvojio je sve što se moglo osvojiti. Tu je Mesi, koji je čist talenat, on je rođen da igra ovako, nije proizvod treninga. Ronaldo, takođe igra sjajno – rekao je Ibrahimović švedskim novinarima.

Mesi je poslednje četiri godine osvajao prestižnu nagradu Međunarodne fudbalske federacije, a da li će dobiti i petu saznaćemo na ceremoniji u Cirihu 13. januara 2014. godine.

Ibrahimović je dodao da njegova reprezentacija neće imati nimalo lak zadatak u baražu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Portugalije.

– Gledam na naše susrete kao na dva finala i moraćemo da igramo dobro u oba meča ako želimo da postignemo rezultat. Ne bi trebalo da se fokusiramo na dvojicu igrača, mene i Ronalda, ovo je meč dve reprezentacije, u pitanju je tim – poručio je Ibrahimović.

Prvi meč između Portugalije i Švedske iga se u petak u Lisabonu, a revanš je četiri dana kasnije u Stokholmu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter