0
Evroliga

Čović: Navijači, navijajte fer i korektno (VIDEO)

Objavljeno: 14.11.13 u 20:27

nebojsa-covic

Prvi čovek Crvene zvezde Telekom Nebojša Čović uputio je apel pred sutrašnji duel crveno-belih i Lijetuvos Ritasa u „Pioniru“.

Crvena zvezda Telekom oštro je novčano kažnjena nakon utakmice sa Panatinaikosom u dvorani Pionir. Neodgovorni pojedinci koji su ubacivali razne predmete u teren, kao i oni koji su upotrebljavali laser koštali su klub 12.000 evra.

Svaka sledeća kazna bi bila još veća, i to ne samo u finansijskom pogledu, već bi mogle da znače odigravanje utakmice bez prisustva publike, pa čak i disfalifikaciju iz daljeg takmičenja što bi izazvalo nesagledive posledice, navodi se na sajtu kluba.

“Apelujem na navijače da svoje emocije, koje ja moram da razumem, suzdrže i obuzdaju, u smislu bacanja bilo kakvih predmeta na parket i gađanja protivničkih igrača i trenera jer Crvena zvezda može da bude mnogo drastičnije kažnjena, igranjem utakmica bez prisustva publike ili igranjem utakmica van Beograda.

Duel Crvene zvezde Telekom i Lijetuvos Ritasa igra se u petak od 20 časova u hali „Pionir“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter