0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Basta: Da pružimo maksimum

Objavljeno: 14.11.13 u 16:54
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Srpski fudbalski reprezentativac Dušan Basta izjavio je danas da nacionalni tim može da pruži snažan otpor selekciji Rusije u prijateljskom meču u Dubaiju.

„Znamo svi koliko vrede ruski reprezentativci. Sama činjenica da su se plasirali direktno na SP u jednoj teškoj grupi dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Imaju sjajnog selektora, Fabija Kapela, i biće to veoma lepa i zanimljiva utakmica. Moramo da uđemo u meč isto kao što smo to učinili protiv Velsa i Makedonije i neće biti problema. Svi ti igrači dolaze iz veoma jake ruske lige, iako se ne slažem sa onima koji tvrde da je ona preuzela primat od italijanske“, rekao je Basta za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Ubedljivo najbolji pojedinac poslednje kvalifikacione utakmice protiv Makedonije u Jagodini, otkrio je da igrači imaju problema da se priviknu na vremensku razliku i klimu u Dubaiju.

„Ja sam zaista imao dan u Jagodini, ali teško je igrati na tom nivou baš svaki put. Biće i otežani uslovi za igru, malo nas muči ova promena klime i vremenska razlika, ali siguran sam da će do petka uveče sve doći na svoje mesto. Nisu nas poremetile priče koje stižu iz Italije o navodnom angažmanu selektora, skoncentrisani smo isključivo na teren i na obaveze koje imamo. Želimo da pružimo maksimum i ostavimo što bolji utisak protiv Rusije“ dodao je Basta.

Utakmica između Srbije i Rusije na programu je sutra od 17.30 u Dubaiju, dok se „orlovi“ četiri dana kasnije sastaju sa selekcijom novinara u Užicu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter