0
Domaći fudbal

Pantić: Razgovaraću sa Partizanom o ugovoru

Objavljeno: 13.11.13 u 11:02

danilo-pantic

Prethodnih dana dosta se pisalo o mogućnosti da Danilo Pantić, jedan od izdanaka Partizanove omladinske škole kojem se predviđa blistava budućnost, potpiše profesionalni ugovor sa crno-belima odnosno Albert Nađ je otkrio da je ugovor spreman i da je odluka sada na mladom fudbaleru i njegovim roditeljima.

„Kada se budem vratio u Beograd sa akcije omladinske reprezentacije, sešću ponovo sa ljudima iz Partizana, jer čujem da pripremaju sastanak i razgovaraću sa njima na temu ugovora. Do tada, glavom sam samo u reprezentaciji“ – rekao je Pantić u izjavi za Sport.

S obzirom da nema profesionalni ugovor mladi vezista je u prethodnom periodu formu održavao trenirajući sa omladinskom ekipom Partizana.

„Treniram sa omladincima koje predvodi Ilija Zavišić. Samo treniram, ne igram utakmice. I, nema nikakvih problema, to je stav kluba i moram to da poštujem, jer sam odrastao u Partizanu i kako oni odluče, to mora da se poštuje“ – objasnio je Pantić.

Mladi fudbaler je takođe demantovao da je obećao pojedinim evropskim klubovima da će karijeru nastaviti u njihovim redovima dodavši da mu novac u ovom trenutku nije prioritet odnosno da mu je najvažnije da igra fudbal.

Koliko u Partizanu cene kvalitete Danila Pantića potvrđuje i činjenica da će mu dodeliti dres sa brojem 10 što znači da će Ismael Fofana morati da promeni broj u prolećnom delu sezone.

hotsport.rs/Sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter