0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Karadžić: Volja većine je da Mihajlović ostane selektor

Objavljeno: 13.11.13 u 08:33
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Utakmice protiv Rusije i selekcije novinara mogle bi da budu i poslednje na klupi „orlova“ za selektora Sinišu Mihajlovića, ali ukoliko se o njegovoj daljoj sudbini na tom mestu bude isključivo pitao predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić onda nas očekuje još najmanje jedan kvalifikacioni ciklus sa istim protagonistima.

„Po mom mišljenju, Siniša je uradio mnogo dobrih stvari u dosadašnjem radu i pogotovo stvaranju novog tima. Napravio je reprezentaciju koja na čelu sa njim ima svetlu budućnost i ne verujem da bi neko, ko bi ga eventualno nasledio, nešto bitno menjao u izboru igrača. Siniša je garant uspeha“ – izneo je svoj lični stav Karadžić pred put u Dubai, a njegove reči prenose Novosti.

Ipak o Mihajloviću će u narednim danima konačnu odluku doneti Izvršni odbor FSS, a pored toga bi trebalo podsetiti da su za njegove usluge zainteresovani i pojedini italijanski prvoligaši poput Sampdorije i Lacija.

„Neće Mihajlović otići sa kormila selekcije tek tako. Mislim da postoji volja većine da on ostane selektor, ali ne bih voleo da prejudiciram takav rasplet. Za dve nedelje donećemo odluku o Mihajloviću. Da sačekamo da prođu ove dve utakmice, pa ćemo rešavati sva tekuća pitanja, kako ona vezana za selektora tako i za moja. Uglavnom, javnosti neće biti dosadno u decembru“ – najavio je buran završetak jeseni predsednik FSS, koji je inače najavio da bi mogao da podnese ostavku na to mesto po okončanju prvog dela fudbalske sezone.

hotsport.rs/novosti.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter