0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Juventus planira sa Vidićem da juriša na Ligu šampiona

Objavljeno: 13.11.13 u 12:01
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Juventus planira da narednog leta nastavi tradiciju angažovanja igrača bez obeštećenja, a na meti „Stare dame“ prema italijanskim medijima su Nemanja Vidić iz Mančester Junajteda, Ćabi Alonso iz Reala i Žeremi Menez iz Pari Sen Žermena.

Isti izvori navode da direktor Juventusa Bepe Marota, koji je po istom principu angažovao Andreu Pirla iz Milana, Pola Pogbu iz Junajteda i Fernanda Ljorentea iz Bilbaoa, smatra da bi sa trojicom iskusnih asova prvak Italije mogao da „napadne“ trofej Lige šampiona.

Kada je u pitanju Vidić, engleski mediji tvrde da uprava Junajteda neće ponuditi novi ugovor aktuelnom kapitenu, baš kao ni Riju Ferdinandu, Patrisu Evri i Rajanu Gigsu, a Juventus će pokušati da iskoristi činjenicu to što je menadžer srpskom fudbaleru Italijan Silvano Martina.

U „operaciji Alonso“ moguće je da bude napravljena trampa za Pirla, imajući u vidu želju Karla Anćelotija da angažuje nekadašnjeg učenika iz Milana, dok bi najmanje problema trebalo da bude sa Menezom, koji nije standardan u Pari Sen Žermenu.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter