0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FSS ‘kaznio’ Partizan i Zvezdu za incidente u derbiju

Objavljeno: 13.11.13 u 15:52
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U Beogradu je danas održana sednica Disciplinske komisije FS Srbije, a kojom je predsedavao Slobodan Pajović, predsednik Komisije. I ovom prilikom analizirana su sva dešavanja viđena na utakmici 11. kola Jelen Super lige između Crvene zvezde i Partizana (1:0), odigrane 2. novembra 2013. godine. Tim povodom izrečene su sledeće kazne:

Fudbalskom klubu Partizan izrečena je kazna od dve utakmice igranja bez prisustva publike kada je domaćin i novčana kazna u iznosu od 1.000.000 dinara.

Fudbalski klub Crvena zvezda kažnjen je sa jednom utakmicom igranja bez prisustva publike kada je domaćin i novčanom kaznom u iznosu od 500.000 dinara.

Po završetku sednice, predsednik Disciplinske komisije FSS Slobodan Pajović je izjavio:

„Izrekli smo kazne za koje verujem da će ispuniti svrhu. FK Partizan je odgovoran zbog nesportskog ponašanja svojih navijača, koji su dva puta izazvali prekid derbija, dok FK Crvena zvezda snosi odgovornost zbog loše organizacije utakmice. Nadamo se da se ovakvi i slični događaji više neće ponoviti, a u suprotnom – kazne će biti još rigoroznije.“

hotsport.rs/fss.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter