0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Đurđević: Možemo da pobedimo i Belgiju i Italiju

Objavljeno: 13.11.13 u 09:12
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trio A reprezentivaca, Lazar Marković, Aleksandar Mitrović i Matija Nastsasić, priključio se juče pripremama mlade reprezentacije koja se u Topoli sprema za predstojeće kvalifikacione duele protiv Belgije i Italije koji će 15. i 19. novembra biti odigrani u Gornjem Milanovcu.

Napadač Rada Uroš Đurđević optimistično očekuje da u te dve utakmice „orlići“ osvoje svih šest bodova.

„Bićemo mnogo jači sa Lazarom i Mitrom i zato očekujem svih šest bodova iako nas čekaju mečevi sa najjačim rivalima u grupi. Bez obzira na neke kadrovske probleme imamo kvalitet da pobedimo Belgiju i Italiju. S druge strane, dočekali smo i mi da kod kuće igramo uz prisustvo publike. Nadam se da ćemo uz pomoć navijača u Milanovcu ostvariti maksimalan učinak i popraviti situaciju na tabeli“ – rekao je Uroš Đurđević za Novosti.

Što se tiče povrede primicača Matija Nastasića fudbaler Mančester Sitija zbog nje i dalje trenira po specijalnom tretmanu odnsono još uvek je diskutabilno da li će igrati protiv Belgije odnosno odluka o tome će biti doneta pred sam početak meča. Što se tiče ostalih igrača svi su zdravi i spremni za naredna dva kvalifikaciona meča.

hotsport.rs/novosti.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter