0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Zvezda: Mešaju se ponos i tuga posle Pro Reka, ali na pravom smo putu

Objavljeno: 12.11.13 u 20:55
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vaterpolisti Crvene zvezde bili su na pragu velikog preokreta i plasmana u Ligu šampiona, ali je u baražu zahvaljujući boljem izvođenju peteraca Pro Reko ušao u elitu.

Tim povodom klub se oglasio saopštenjem u kom se zahvalio svima na podršci, a saopštenje prenosimo u celosti:

“Beogradski vaterpolo klub Crvena Zvezda želi da se zahvali sportskoj javnosti,prijateljima kluba, sponzorima, novinarima, a pre svega članovima crveno-bele porodice, koji su nam pružili bezrezervnu podršku, pre i posle utakmice Lige šampiona sa ekipom Pro Reka.
Iako je od utakmice prošlo tri dana i dalje se mešaju osećaji velikog ponosa ali i velike tuge zbog eliminacije iz Evrope. Zato smo osetili obavezu da istupimo u javnost i kažemo da smo ponosni što su naši igrači, po ko zna koji put, dostojno reprezentovali grb koji nose.

Još jednom su pokazali, da kada je ugled Crvene zvezde u pitanju, neće biti nikakvih kompromisa i da ćemo uvek i po svaku cenu, časno i pošteno, isključivo na terenu, zastupati prave vrednosti sporta, kojima su nas učile generacije istinskih Zvezdaša, koje su časno radile na ugledu crveno-bele porodice kroz istoriju.

Kao klub, ponosni smo i što je u etar, uz pomoć naših vernih navijača, otišla slika istinskog spektakla,koji se retko viđa na vaterpolo utakmicama.

Na samom kraju zahvaljujemo se svima koji su po završetku utakmice napisali brojne tekstove, SMS-ove, mejlove, komentare i lično zvali klub da pruže podršku igračima i Upravi, jer su nam još jednom stavili do znanja da smo na pravom putu i da se istinski trud i viteška borba cene više od svega“, saopšteno je na sajtu kluba.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter