0
Domaći fudbal

OFK Beograd se žali na žreb

Objavljeno: 12.11.13 u 17:08

image

Fudbalski klub OFK Beograd podneo je danas žalbu Fudbalskom savezu Srbije zbog propusta prilikom žrebanja četvrtfinalnih parova Kupa Srbije u beogradskom “Hajatu”.

“Romantičari” smatraju da su oštećeni na jučerašnjem žrebu, jer im je oduzeto regularno dodeljeno domaćinstvo.

Problem je nastao kada je u prva dva šešira ostao samo po jedan klub. Njihova imena su odmah ubačena u treći šešir, reprezentativac Zoran Tošić najpre je izvukao ime OFK Beograda, a asistentkinja je automatski bacila ceduljicu sa imenom poslednjeg kluba, Slobode, u kutiju u koju su bili smešteni već izvučeni parovi.

OFK Beograd je zbog toga uputio dopis predsedniku Takmičarske komisije FŠ Blagoju Miloševiću, u kome se poziva na član četiri uputstva za određivanje parova u završnom takmičenju za Kup FSS-a u takmičarskoj sezoni 2013/2014.

– Ukoliko su klubovi koji čine odgovarajući takmičarski par jednako puta bili gosti, odnosno domaćini, u treću vazu se stavljaju dva listića sa imenima klubova, a klub sa čijim je imenom listić prvi izvučen je domaćin – navode u saopštenju kluba sa Karaburme.

Utakmica četvrtfinala Kupa Srbije Crvena zvezda – Vojvodina, Spartak – Partizan, Jagodina – Donji Srem i Sloboda – OFK Beograd na programu su 4. decembra.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter