0
ATP

FOTO: STARSPORT

Novak se okreće Gren slem turnirima

Objavljeno: 12.11.13 u 15:54
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je u utorak da će mu prioritet u narednoj sezoni biti Gren slem turniri.

„Na grend slem turnirima uvek želim da pobedim. To će biti i moj najveći prioritet za narednu godinu“, rekao je Đoković.

Đoković je u ponedeljak osvojio završni turnir sezone u Londonu, pošto je u finalu savladao Španca Rafaela Nadala. On je prvog tenisera sveta savladao u dva seta sa 6:3, 6:4 za sat i 35 minuta igre.

Srpski teniser je ove godine izgubio u polufinalu Rolan Garosa i u finalima Vimbldona i Ju-es opena, ali je odlično igrao na kraju sezone, koju je okončao pobedom u Londonu.

„Zadovoljan sam sa poslednja dva i po meseca u sezoni. Jedino čime ne mogu da budem zadovoljan su porazi u tri velika meča na tri grend slema“, kazao je Đoković.

Đoković će sezonu završiti na drugoj poziciji na ATP listi, iza Španca Rafaela Nadala. „Nadal je zaslužio da završi godinu na prvom mestu. Osvojio je dve gren slem titule i najviše titula ove godine i od svih igrača je imao najbolju sezonu“, dodao je Đoković.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter