0
Košarka

Nataša: Želim ponovo da igram košarku!

Objavljeno: 12.11.13 u 09:58

image

Srpska košarkašica Nataša Kovačević kojoj je letos nakon saobraćajne nesreće amputirana noga, vratila se redovnim treninzima i u skorijoj budućnosti planira da ponovo zaigra košarku.

– Svakog jutra idem u Rudo i radim vežbe za jačanje svih mišića. Po podne u Partizanovoj teretani vežbam s kondicionim trenerom Bogdanom Stanojkovićem, koji nema milosti, tako da radim sve kao i pre nesreće – rekla je Nataša..

Ova devojka za primer, istakla je da njen cilj nije da prohoda, već da se vrati svojoj velikoj ljubavi a to je magična igra pod obručima.

– Nedavno mi je uprava mog kluba Đer ponudila da u Budimpešti radim protezu. Pošto oni sarađuju s čuvenom nemačkom firmom „Oto Bok“, koja pravi najkvalitetnije sportske proteze, čim stanem na noge, idem tamo jer moj krajnji cilj nije samo da hodam već da imam protezu pomoću koje ću moći da igram košarku. Naravno, na to ću morati da čekam bar još šest-sedam meseci – rekla je Kovačevićeva.

hotsport.rs/gloria

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter