0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Luka: Razočaran sam, očekivao sam da ću početi derbi

Objavljeno: 12.11.13 u 22:28
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Vezni fudbaler Partizana Predrag Luka otkrio je da je očekivao da počne 145. “večiti“ derbi i priznao da se razočarao ostankom na klupi. 

Luka je u porazu Partizana od Crvene zvezde šansu dobio u nastavku, a njegov tim je upravo nakon njegove akcije imao jedinu pravu priliku na meču.

“Neću reći ništa novo ako kažem da se za takve utakmice živi. Dao sam gol protiv Napretka, odigrao celu utakmicu u Nišu i očekivao sam priliku od početka. Ona je ipak izostala“ priseća se Luka i dodaje:

“Uvek kad se podsetim te utakmice bude mi teško. Dobio sam priliku 10-15 minuta, ali i pored dobre prilike koju sam imao, nisam uspeo ništa da promenim. Moje je da radim maksimalno, što uvek i činim, a trener je taj koji donosi odluke. Lagao bih kad bih rekao da mi nije bilo krivo što nisam počeo, jer tako razmišlja svako ko se bavi fudbalom“, iskren je vezista Partizana.

Crno-beli će posle pauze u šampionatu gostovati ekipi Voždovca na Vračaru a posle toga ih čekaju dueli sa Spartakom u prvenstvu i Kupu i Čukaričkim u poslednjem kolu jesenjeg dela sezone.

hotsport.rs/Novosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter