0
Evrokup

Kragujevčani optimisti: Probaćemo da iznenadimo Bešiktaš

Objavljeno: 12.11.13 u 19:53

kkradnicki-kragujevac-2013

Košarkaški Radničkog iz Kragujevca u sredu dočekuju ekipu Bešiktaša u okviru Evrokupa, a direktan okršaj srpskog i turskog tima odlučivaće o lideru „H“ grupe nakon pet odigranih kola.

Trener Kragujevčana Miroslav Nikolić rekao je pred ovaj meč da Bešiktaš ima najkvalitetniju ekipu u grupi ali da i pored toga njegov tim ima pravo da se nada uspehu.

“Bešiktaš je najjača ekipa u ovoj grupi. Višestruko su skuplji sastav, njihovi uslovi rada su neuporedivo povoljniji, ali borićemo se koliko možemo sa takvim rivalom. Imamo dva dana posle ABA lige da se pripremimo za tursku ekipu. Bešiktaš je prvi put naš gost, čast nam je, a daćemo sve od sebe da igramo ravnopravnu igru“ rekao je Miroslav Nikolić.

Kapiten Marko Marinović duel sa Bešiktašom ocenjuje kao najvažniji za plasman u dalji tok takmičenja i veruje da se protiv favorizovanih Turaka može napraviti iznenađenje.

„Utakmica protiv Bešiktaša nam je jedna od važnijih za prolazak u drugi krug Evrokupa. Dolazi nam dobra, skupa ekipa. Prošle godine su igrali u Evroligi, ove su u Evrokupu. Najbolji su u našoj grupi, to se unapred znalo, a vidi se i posle četiri kola. Imaju dosta internacionalaca. Oni su u top četiri turske lige, biće mnogo teško pobediti ih. Ali, već smo napravili veliko iznenađenje pobedom nad Spartakom, pa se nećemo predati ni Bešiktašu“ istakao je plejmejker Radničkog.

Duel u hali „Jezero“ na programu je u sredu od 18 časova, a karte za utakmicu nalaze se u prodaji po ceni od 300 dinara.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter