0
Fudbal

Hart menja Bufona?!

Objavljeno: 12.11.13 u 20:42

joe-hart

Engleski mediji nagoveštavaju da bi Džo Hart na kraju sezone mogao da napusti Siti i preseli se u Italiju, konkretno u Juventus. Engleski rerpezentativni golman se nalazi na udaru kritika na ostrvu.

Partije koje pruža u dresu ‘građana’ donele su mnoštvo špekulacija i sugestija da bi Mančester na kraju sezone bio voljan da se rastane sa svojim golmanom.

Prema tvrdnjama koje je izneo Dejli Mejl, jedna od potencijalnih destinacija za Harta je i Italija. Konkretno, predmet priče je italijanski šampion, Juventus, koji bi u Hartu mogao da vidi Bufonovog naslednika.

Naime, pomenuti izvor u prvi plan izdvaja činjenicu da će iskusni Điđi nakon Svetskog prvenstva u Brazilu, kao 36-godišnjak, potencijalno razmatrati povlačenje, pa da bi Hart bio doveden kako bi se spremio da nasledi legendarnog golmana.

Ipak, ovakav scenario u ovom trenutku deluje nerealno, naročito zbog činjenice da je Bufon nedavno izrazio želju da i u naredne dve godine sigurno bude na golu Juventusa.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter