0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Džajić posle tačno godinu dana: I gde nam je to Vučić pomogao?!

Objavljeno: 12.11.13 u 23:40
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Pre tačno godinu dana u Zvezdi je došlo do velike promene, pošto je predsedničku fotelju od Vladana Lukića preuzeo Dragan Džajić. 

Legenda Crvene zvezde tada je na Marakanu stigao nešto pre ponoći u društvu prvog potpredsednik Vlade Srbije Aleksandra Vučića. Godinu dana kasnije, Džajić podseća kako se tada u javnosti pojavila priča da će Zvezda morati da osvoji sve, jer je Vučić veliki navijač crveno-belih.

“Žestoke laži se serviraju. Pričali su da ćemo u prošloj sezoni biti prvi samo zato što je Aleksandar Vučić zvezdaš. I šta je bilo!? Gde nam je to neko pomogao!? Pravi se i tom čoveku problem, što nije u redu“, izjavio je Džajić i dodao:

“Neću nikoga da optužujem. Igrali smo skoro u Nišu, kažu tamo je SNS na vlasti i Zvezda će sigurno pobediti. A igrači Radničkog su imali novčane nagrade za bodove. I neka su. Samo apelujem da se ne izmišljaju stvari“, istakao je Dragan Džajić za ‘Sportski žurnal’.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter