0
Fudbal

Đuričić: Nije na meni da razmišljam o statusu selektora

Objavljeno: 12.11.13 u 21:11

Filip Đuričić

Fudbalski reprezentativac Srbije Filip Đuričić rekao je da se raduje prijateljskom meču protiv Rusije, a takođe je i prokomentarisao da nije na njemu da razmišlja o eventualnom odlasku selektora Siniše Mihajlovića. 

“Imponuje mi da igram protiv Rusije. Plasirali su se na Svetsko prvenstvo, imaju vrhunske igrače, igramo u Dubaiju… Zašto bismo imali negativan pristup?!“, rekao je Đuričić.

Srbija u petak igra u Dubaiju protiv Rusije, a posle toga sledi meč protiv selekcije domaćih igrača koju su izabrali novinari.

“Biće interesantno… Nikad nisam igrao takve utakmice. Sigurno da će biti kvalitetnih igrača i sa druge strane. Ne verujem da će oni imati veću želju. Kad god igramo za reprezentaciju i s kim god da igramo pristup ne izostaje“, istakao je fudbaler Benfike i za kraj se osvrnuo na status selektora.

“Nikad se nisam uplitao u te stvari, niti sam preterano razmišljao o tome. Siniša je selektor u ovom trenutku i ja dajem maksimun za njega i ekipu i to je ono što mene zanima. Ko će biti selektor i šta će se dešavati nije na meni da razmišljam o tome“, rekao je Đuričić.

hotsport.rs/Beta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter