0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Orlovi otputovali u Dubai (VIDEO)

Objavljeno: 12.11.13 u 15:36

Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je danas u Dubai, gde je u petak očekuje prijateljski meč sa Rusijom, a kapiten Branislav Ivanović ocenio je da dueli sa kvalitetnim timovima pomažu ekipi da ozbiljno napreduje.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Prijateljske utakmice protiv jakih rivala pomogle su nam jer smo tu najviše napredovali. To se videlo kasnije kad smo igrali protiv slabijih reprezentacija, iako smo stvarali šanse, davali golove. S druge strane, od momenta kad smo izgubili šanse za odlazak u Brazil, za nas su počele nove kvalifikacije. Istovremeno, važna nam je utakmice protiv Rusije i zbog činjenice da se posle ovog okupljanja nećemo videti“, rekao je Ivanović.

Njegov zamenik Aleksandar Kolarov rekao je da će uprkos snazi rivala, selekcija Srbije pokušati da zabeleži pobedu.

„Svaki meč pod vođstvom selektora Mihajlovića počeli smo sa istim pristupom, ofanzivnim ambicijama, tako će biti i ovog puta. Pristup se ne menja u zavisnosti od imena rivala. S druge strane, maksimalno respektujemo kvalitet ruskog tima i činjenicu da su u jakoj kvalifikacionoj grupi osvojili prvo mesto“, poručio je Kolarov.

Fudbaler sredine terena Luka Milivojević dodao je da očekuje da ekipa i protiv Rusije pokaže da je napredovala.

„Puni smo motiva da odmerimo snage sa tako jakom reprezentacijom, budućim učesnikom Mundijala u Brazilu. Činjenica je, igramo sve bolje. Sada su to izdanja kakva je od nas uvek tražio selektor Mihajlović“, zaključio je Milivojević.

Prijateljska utakmica između Srbije i Rusije igra se u petak u Dubaiju od 17.30 po srednjeevropskom vremenu. Četiri dana kasnije Srbija će u Užicu odmeriti snage sa selekcijom novinara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter