0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

VSS otpustio Stanojevića bez objašnjenja

Objavljeno: 11.11.13 u 15:52
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako Radio-televizija Vojvodine nezvanično saznaje, posle 11 godina i 35 osvojenih medalja, što sa seniorima, što sa mlađim kategorijama, Dejan Stanojević više nije deo trenerskog tima vaterpolo reprezentacije Srbije, a odluka o prekidu saradnje stigla je na adresu trenera Vojvodine bez obrazloženja.

„Mislim da je to interna stvar saveza. Možda je došlo vreme za promene i neke nove korake, a i ja se tome okrećem u narednom periodu. Uvek sam pružao maksimum i to je nešto što se nikad neće izbrisati ni zaboraviti. Osećam velik ponos što sam deo ovog sporta u Srbiji i što sam na neki način doprineo da se vaterpolo kod nas podigne na visoke grane. Zahvalan sam svim ljudima sa kojima sam sarađivao i posebno svim trenerima koji su bili moji pomoćnici ili čiji sam ja bio pomoćnik, a reprezentaciji želim sve najbolje“ – rekao je Stanojević za RTV.

Međutim sve su prilike da će Stanojević vrlo brzo pronaći angažman pošto je za njegove usluge zainteresovan Vaterpolo savez jedne susedne zemlje čije ime nije hteo da otkrije.

hotsport.rs/rtv.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter