0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Tošić: Meč protiv Rusije je za mene specijalan

Objavljeno: 11.11.13 u 17:29
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbalski reprezentativac Srbije Zoran Tošić rekao je u ponedeljak da se raduje predstojećem prijateljskom meču s Rusijom, i da se nada da će se njegove dobre partije u dresu moskovskog CSKA preneti i na nacionalnu selekciju.

„Baš se radujem meču s Rusijom. Dobro ih poznajem, dosta saigrača će mi biti protivnici… Za mene je ta utakmica specijalna, jer igram protiv reprezentacije zemlje u kojoj igram. Sigurno je da će se to pratiti i to mi je dodatni motiv“ – rekao je Tošić novinarima u Beogradu.

Srbija u petak igra u Dubaiju protiv Rusije, a posle toga sledi meč protiv selekcije domaćih igrača koju su izabrali novinari. „Orlovi“ će time završiti godinu posle neuspešnih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

„Rusija je pored Portugala uspela da bude prva u grupi. Imaju ozbiljnog selektora, igraju dobar fudbal, imaju iskusnu reprezentaciju podmladjenu sa nekoliko igrača za koje će se tek čuti“ – rekao je popularni Bambi.

hotsport.rs/beta.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter