0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

Teniseri odradili i drugi trening u Kombank areni (FOTO)

Objavljeno: 11.11.13 u 14:50

 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Dejvis kup reprezentacija Srbije odradila je danas i drugi trening u Kombank areni u Beogradu u kojoj će od 15. do 17. novembra u finalnom meču odnosno bori za „salataru“ odmeriti snage sa odgovorajućom selekcijom Češke koja je aktuelni šampion.

Za razliku od jučerašnjeg treninga kada se pojavio na terenu, iako nije u potpunosti zalečio povredu stopala, kako bi osetio podlogu Janko Tipsarević u ponedeljak nije uzimao reket u ruke već je samo posmatrao svoje kolege iz reprezentacije Nenada Zimonjića, Iliju Bozoljca, Borisa pašanskog, Dušana Lajovića, Filipa Krajinovića i Marka Đokovića.

„Zadovoljni smo Arenom. Sve je urađeno do poslednjeg detalja, pre početka priprema, što ranije nije bio slučaj.  Nema buke i igrači mogu da se koncentrišu na treningu. Sve pohvale Teniskom savezu Srbije i Beogradskoj areni“ – rekao je selektor Bogdan Obradović.

Dolazak Novaka Đokovića, na kojem će biti i najveći tere u duelu sa „knedličkama“ očekuje se tek u utorak pošto večeras od 21 sat igra finalni meč završnog ATP turnira u Londonu protiv Rafaela Nadala.

Podsećemo da je selektor Obradović za ovaj meč prijavio Novaka Đokovića, Janka Tipsarevića, Nenada Zimonjića i Iliju Bozoljca, ali i da do sat vremena pre početka žreba, koji će biti obavljen u četvrtak, može da napravi izmene u slučaju da neko od navedenih ne bude mogao da igra.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter