0
Fudbal

Problemi za Ćurčića, Malbašić menja Kostića

Objavljeno: 11.11.13 u 11:57

Radovan-Ćurčić

Filip Kostić je u subotu u duelu protiv Heraklesa za svoj Groningen postigao dva gola i trebalo je da bude jedan od glavnih igrača u mladoj reprezentaciji Srbije u predstojećim duelima protiv Belgije i Italije, ali se na istom meču i povredio pa je selektor Radovan Ćurčić morao da izvrši izmenu odnosno da naknadno pozove Filipa Malbašića.

Vezisti Partizana je istekla suspenzija od tri meča neigranja izrečena nakon incidenata u prethodnim kvalifikacijama odnosno revanšu baraža protiv Engleske pa se ponovo našao u konkurenciji. Dodatni problem za Ćurčića je povreda Aleksandra Kovačevića koji nije ni pozvan za ove mečeve, ali i povreda Matije Nastasića kojeg je Siniša Mihajlović „pozajmio“ mladom timu.

„Nastasić se povredio na treningu Mančester Sitija i zbog toga nije igrao protiv Sanderlenda. Povredio je primicač, ali će nam se ipak priključiti tokom dana. Videćemo u kakvom je stanju, ne očekujemo da bude spreman za meč protiv Belgije, ali bi mogao da se oporavi za duel sa Italijanima“ – rekao je Ćurčić za Žurnal.

Utakmice protiv Belgije i Italije na programu su 15. i 19. novembra u Gornjem Milanovcu i za razliku od duela protiv Kipra i Severne Irske „orlići“ će imati i podršku publike pošto je istekla kzna od dva meča igranja bez prisustva gledalaca.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter