0
Evropske lige

Pipo ponovo aktuelan

Objavljeno: 11.11.13 u 11:40

pipo-inzagi-civilka

Masimilijanu Alegriju su po svoj prilici odbrojani dani na klupi Milana pošto prema pisanju italijanskih medija uprava „rosonera“ već traži zamenu za svog trenera pod kojim je ekipa trenutno na 10. mestu Serije A posle 12 odigranih kola.

Predsednik Milana Silvio Berluskoni odluku o smeni trenera prepustio je svom podpresedniku Adrijanu Galijaniju, koji je sve bliže tome da preseče da Alegriju da otkaz a na njegovo mesto dovede legendu kluba Filipa Inzagija, koji trenutno vodi mladi tim ovog kluba.

Podsećamo da je popularni Pipo u nekoliko navrata bio kandidat za mesto trenera prvog tima, ali da je on svaki put govorio da još uvek nije spreman za toliko veliku odgovornost. Pitanje je da li će uprava kluba imati i dalje strpljenja za Alegrija, kojem po okončanju sezone ističe ugovor, pošto ekipa gubi korak sa vodećim timovima i vrlo lako bi mogla da ostane ne samo bez plasmana u Ligu šampiona nego i u Ligu Evrope.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter