0
Evropske lige

Ola: Golman Sent Etjena me je udario

Objavljeno: 11.11.13 u 23:14

e0567

Predsednik Olimpika iz Liona Žan-Mišel Ola izjavio je francuskim medijima da ga je golman Sent Etjena Stefan Rufije udario posle utakmice ovih klubova u prvenstvenom duelu.

„Jedan od lekara naše ekipe posle utakmice je prokomentarisao događanja na terenu. Fabris Granž, trener golmana Sent Etjena i naš nekadašnji igrač smatrao je da je dobra ideja da udari tog našeg lekara. Dok sam ja pokušavao da razdvojim njih dvojicu, Rufije me je snažno udario u leđa“, otkrio je Ola.

Sa druge strane golman Sent Etjena nije hteo da prizna napad i optužio predsnedika Liona da daje sramne izjave.

„Rekao je da sam ga udario, a to su potpune gluposti. Da sam to uradio Ola ne bi mogao tri minuta kasnije da daje izjave. Ja ne napadam ljude sa leđa, u stvari, ne bih napao nikog jer sam lepo vaspitan. Njegova izjava je sramna“, rekao je Rufije.

Duel Sent Etjena i Liona je veliki lokalni derbi. Gradske vlasti Sent Etjena su zabranile dolazak Lionovim navijačima kako ne bi došlo do incidenata.

Na kraju Lion je slavio sa 2:1 u nadoknadi vremena.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter