2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Navijači Partizana upali u prostorije Delija

Objavljeno: 11.11.13 u 09:46
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Željni osvete zbog izgubljene zastave i transparenta u tuči koja je izbila u prigradskom naselju Umka uoči 145. „večitog derbija“ navijači Partizana tačnije obrenovačka grupa „Hed hanters“ tokom prošle nedelje (u noći između utorka i srede) upali su u prostorije navijačke grupe „Delije Sever“ koje se nalaze u zgradi Sportskog društva Crvena zvezda.

Kako saznaje Kurir od izvora bliskih policiji navijači Partizana nisu pronašli ništa zanimljivo što bi mogli da odnesu, a zanimljivo je i da nisu napravili nikakvu štetu. Međutim, prema drugim saznanjima „Hantersi“ su odneli nekoliko obeležja večitog rivala poput dukserica, dresova, pehara… kao i uramljenu sliku jednog od osnivača Delija pokojnog Branislava Zeljkovića Zelje.

Kako „Grobari“ nisu uspeli da dođu do značajnijeg navijačkog trofeja poput zastave neke ozbiljnije rivalske grupe nema sumnje da „navijački rat“ ovim neće biti okončan već da nas nažalost očekuju novi sukobi koji su već postali folklor na ovim prostorima.

hotsport.rs/kurir-info.rs

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter