0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Malbašić: Nije istina da bančimo posle utakmica

Objavljeno: 11.11.13 u 08:50
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Posle Petra Grbića, koji je tokom vikenda izjavio da nije alkoholičar kao što su ga mediji predstavili, posle odluke Partizana da ga kazni zbog noćnog života istim povodom se oglasio i Filip Malbašić koji je u izjavi za „Sport“ takođe potvrdio da nije pijanac.

„Minule nedelje se podigla prašina i u vezi sa tim što sam kažnjen, zbog izlaska. Tačno je, izlazio sam, pa i mi sportisti smo živi ljudi. Da ne bude zabune, nikada nisam izlazio pred utakmicu, već posle meča i to isključivo onda kada se na mene nije računalo, kada nisam bio u kombinaciji za tim. I, smatram da to nije greh“ – rekao je između ostalog Malbašić.

Ipak, nekadašnji iograč Rada kaže da je kažnjen prema pravilniku kluba, ali da su on i Petar Grbić praktično kolateralna šteta zbog loših rezultata ekipe.

„Ipak, u klubu su za to saznali, a poklopilo se sa slabijim igrama i rezultatima ekipe i na nekome je moralo da se „slomi”. Petar Grbić i ja smo kažnjeni shodno pravilniku, međutim, više me je zabolela činjenica da se pričalo i pisalo da smo pijanci, da bančimo pred utakmice, što nema veze sa istinom“ – pojasnio je fudbaler Hofenhajma na pozajmici srpskom šampionu.

hotsport.rs/sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter