0
Košarka

Ko je suzio obruče?

Objavljeno: 11.11.13 u 16:07

kosarka-lopta01

Retko se dešava da jedna ekipa na košarkaškoj utakmici ne postigne baš nijedan poen, ali se eto i to desilo u ligi Bosne i Hercegovine. Ne samo da je jedna ekipa uspela da se ne upiše već je isto to pošlo od ruke i drugom timu i to u istoj četvrtini.

Naime na meču bijeljinskih ekipa Radnik i Građanski u trećem periodu nije pao nijedan koš tačnije nijedan poen da bi na kraju slavio gost sa 63:53 (15:18, 29:23, 0:0, 19:12). Šta se tačno dešavalo u trećoj četvrtini, da li je neka natrpiriodna sila suzila obruče ili je lopta bila prenapumpana ostaće enigme za sve.

Radnik je posle ovog meča ostao na poslednjem mestu bez ijedne pobede u četiri odigrana kola, dok Građanski ima polovičan učinak i nalazi se u sredini tabele.

ISPRAVKA: Jedan od naših čitalaca, koji očigledno prati dešavanja u Ligi 12 nam je poslao ispravku, iako se ova vest pojavila na nekim internet portalima iz Bosne i Hercegovine, objasnivši da je verovatno došlo do greške na serveru koji je spojio rezultate druge i treće četvrtine u jedno odnosno drugi i treći period zbirno su završeni rezultatom 29:23 za Građanski.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter