0
Auto Moto

Felipe Masa definitvno u Vilijamsu

Objavljeno: 11.11.13 u 17:15

masa

Kao što su pojedini brazilski mediji najavili još pre nekoliko nedelja Felipe Masa će naredne sezone voziti za Vilijams u čijem timu će zameniti Venecuelanca Pastora Maldonada odnosno biće u tandemu sa Fincem Valterijem Botasom.

„Oduševljeni smo što možemo da objavimo da će od naredne godine u našem timu voziti Felipe Masa. On poseduje neverovatan talenat i veliki je borac na stazi. Takođe će nam doneti i određeno iskustvo što će označiti i novo poglavlje u našoj priči“ -rekao je vlasnik tima Frenk Vilijams.

Brazilac je gotovo oduševljen što će posle Ferarija voziti i za drugi od tri omiljena tima iz detinjstva.

„Vilijams je jedan od najuspešnijih i najznačajnijih timova u Formuli 1. Kada sam bio dete sanjao sam da se takmičim za taj tim, Fereri ili Meklaren i srećan sam što potpisujem ugovor sa jednom od ikona našeg sporta. Svakako bi trebalo napomenuti da je za Vilijams vozilo nekoliko brazilskih pilota šta u mnogome povezuje moju naciju za ovaj tim“ – rekao je Felipe Masa kojeg će u Ferariju od naredne sezone zameniti Kimi raikonen.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter