0
Tenis

FOTO: WTA

Bez promena u vrhu WTA liste, blage korekcije za donji dom

Objavljeno: 11.11.13 u 09:17

wta

S obzirom da je teniska sezona u konkurenciji dama završena na najnovijoj WTA listi nije došlo do velikih promena, pogotovo u smom vrhu, dok je u donjem delu bilo određenih konkurencija pošto su pojedinim teniserkama oduzeti bodovi koje su osovjile prošle godine u ovo doba.

Što se tiče srpskih teniserki Jelena Janković, Ana Ivanović i Bojana Jovanovski su zadržale svoje pozicije tačnije osmo, 16. i 36. mesto na rang listi najboljih svetskih igračica. S druge strane Vesna Dolonc je skliznula na 104. mesto što je za jednu poziciju lošiji plasman u odnosu na prošlu nedelju, dok je Aleksandra Krunić napredovala za jedno mesto pa je od danas 144. na svetu, a među 200 najboljih je još i Jovana Jakšić koja je na 165. poziciji.

Doroteja Erić zauzima 233. mesto, Teodora Mirčić 360., Barbara Bonić 391., Natalija Kostić 426., Tamara Čurović 428. i Marina Kačar 500. poziciju na WTA listi.

Među prvih 10 naravno nije bilo nikakavih promena odnosno Serena Vilijams je prva, a prate je Viktorija Azarenka, Na Li, Marija Šarapova, Agnješka Radvanska, Petra Kvitova, Sara Erani, Jelena Janković, Anđelik Kerber, Karolina Voznijacki…

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter