0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Zaboravljamo Fener, Široki je neugodan protivnik

Objavljeno: 10.11.13 u 18:29
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da je predstojeća utakmica protiv Širokog važna, jer želi da njegov tim ostane na vrhu tabele.  

Košarkaši Partizana u ponedeljak od 20.30 igraju na gostujućem terenu protiv Širokog, utakmicu sedmog kola Jadranske lige. Partizan je prvi na tabeli sa pet pobeda i jednim porazom, dok je Široki pretposlednji, sa dve pobede i četiri poraza.

„Jedino što je sigurno je da nas čeka veoma teška utakmica, za nas vrlo bitna da ostanemo i dalje u vrhu lige, a sa druge strane da i ovaj momenat kada je u pitanju meč protiv Fenerbahčea što pre zaboravimo i da se okrenemo onim stvarima koje nas čekaju u daljem toku takmičenja kako u Jadranskoj tako i u Evroligi“, rekao je Vujošević i dodao:

„Široki je za nas tradicionalno nezgodan protivnik, ne samo zato što su nas u poslednjih godina pobedili u više navrata, nego zato što protiv nas, na domaćem terenu, igraju veoma motivisnao i kvalitetno. Ekipa Širokog igra veoma organizovanu košarku, gde su dominantni plejmejkeri (Džonaton) Džons i drugi Amerikanac (Džulijus) Kols. Značajnu ulogu u timu imaju i mlađi igrači, ali dovoljno iskusni da pondnesu taj teret odgovornosti. Iako je najlmađi, (Domagoj) Bošnjak je pokazao da može da bude i ‘meč-viner“, zaključio je Vujošević.

hotsport.rs/Beta

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter