0
Evropske lige

Rikelme hvali Barsine igrače

Objavljeno: 10.11.13 u 11:41

Juan-Roman-Riquelme

Slavni fudbaler Huan Roman Rikelme rekao je da Barseloni nije potreban trener da bi pravili odlične rezultate, ali i da će taj klub biti u problemu kada Ćavi, Anders Inijesta, Lionel Mesi i drugovi završe karijeru.

„Barselona igra dobro i bez trenera. Prošle sezone su bili bez trenera pet meseci i postali su prvaci Španije. Barselona će pretrpeti velike promene kada Ćavi, Mesi, Inijesta, Pujol, Buskets i Pike ne budu više igrali“, rekao je Rikelme španskim medijima.

Rikelmeu ugovor sa Bokom Juniors ističe u junu naredne godine, ali on i dalje ima veliku želju da igra fudbal.

„Sešću sa predsednikom Angelićijem i nadam se za 30 sekundi dogovoriti oko ugovora. Ukoliko me on želi u timu, ja ću nastaviti da igram za Boku. U suprotnom, neće biti ništa strašno i otići ću negde da igram“, zaključio je Rikelme.

Rikelme je ponikao u Boki Juniors za koju je odigrao 362 utakmice i postigao 87 golova, a tokom karijere igrao je još za Barselonu i Viljareal.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter