0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Ninković: Pružim mu ruku, a on me psuje (VIDEO)

Objavljeno: 10.11.13 u 15:55
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde overili su na Vračaru pobedom nad Radom od 0:1 trijumf u večitom 145. derbiju i tako ostali na bod zaostatka sa crno – belima.

Jedan od najborbenijh na terenu bio je iskunsni Miloš Ninković koji je u jednom momentu čini se potpuno izgubio živce kada je dobio udarac u nos koji je prokrvario.

„Izvivanjam se za svoje ponašanje, ali morate i mene da razumete. Ima šest sudija, ako nije glavni video, onda je tu pomoćnik koji stoji kraj linije. Poneo sam se tako kako jesam, možda nije trebalo, ali puklo je u meni, mora nekad i to da mi se desi. Nos je stradao, ništa strašno. Znali smo da će biti teško pogotovo posle derbija, jer Zvezda gubila uglavnom posle. Rad ima mlad željni dokazivanja, najvažnije po teškom terenu pobedeli“ kazao je fudbaler Zvezde.

Poplarni Nine poslednje dve utamkice igra sa zaštitnom kacigom na glavi nakon što je u 10. kolu nastradao na Čairu protiv Radničkog. I pod takvim okolnostima Ninković je primer na terernu ali njega je iznenadilo ponašanje mlađih.

„Treba da se igra agresivno, ali pružim dečku ruku da ustane u prvom poluvremenu, a on počne da vređa i psuje, a dete ne znam ni koliko godina ima. Bio sam i ja mlad igrač, nikad u životu starijem nisam ružnu reč rekao. Ne treba da me dvori, nego samo da pruži ruku i ustane, ali dobro omladina nam je takva, ne samo u sportu, nego uopšte. Ne znam više šta bih rekao“, poručio je Ninković.

https://youtu.be/oe_SU6_eO-A

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter