0
Košarka

Duvnjakov koš za pobedu protiv Arisa

Objavljeno: 10.11.13 u 23:53

uros-duvnjak-panionios

Košarkaši Panioniosa pobedili su Aris sa 65:63 u okviru petog kola grčkog šampionata, a junak tog trijumfa bio je Uroš Duvnjak.

Duvnjak od početka sezone niže sjajne partije i najzaslužniji je što Panionios drži prvo mesto na tabeli, a protiv Arisa postigao je odlučujuće poene u poslednjim trenucima, ali je bio i najefikasniji.

Srpski košarkaš je na 15 sekundi do kraja susreta doneo dva poena prednosti svom timu, a iako je Aris odmah reagovao i zatražio tajm-aut, nije uspeo da izbori produžetak ili eventualni trijumf.

Duvnjak je za 30 minuta na terenu upisao 20 poena i tri skoka, a istakao se i Karter sa 12 poena i šest skokova. Kod Arisa, Atinaiu je postigao 22 poena.

U ponedeljak derbi kola igraju Olimpijakos i PAOK, a Panionios će zadržati prvu poziciju samo u slučaju trijumfa Pirejaca.

Košarkaši Panioniosa u narednom kolu, sledeće nedelje, gostuju Panatinaikosu, a pre toga u Evrokupu u sredu dočekuju finske Bizonse.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter