0
Košarka

Aleksandrov najbolji u trijumfu Oldenburga

Objavljeno: 10.11.13 u 09:55

aleksandrov

Košarkaši Oldenburga deklasirali su Tibingen sa 96:60 u meču osmog kola Bundeslige, a najbolji tom trijumfu bio je Nemanja Aleksandrov.

Srpski košarkaš je bio veoma inspirisan i za 22 minuta na terenu upisao je 17 poena i imao osam asistencija, što je bilo dovoljno za indeks korisnosti 23.

Aleksandrov je protiv Tibingena ostvario jednu od najboljih partija ove sezone, pa su svi ostali igrači Oldenburga ostali u njegovoj senci. Bolji od ostalih bio je Džulijus Dženkins sa 16 poena.

U poraženom timu, koji sa klupe vodi bivši košarkaš Crvene zvezde Igor Perović, sjajno je odigrao Branislav Ratkovica, koji je postigao deset poena i imao dva skoka i četiri asistencije. Drugi srpski košarkaš u Tibingenu Aleksandar Nađfeji postigao je tri poena i imao šest asistencija. Najbolji je bio Džonatan Volas sa 18 poena.

Oldenburg je treutno na četvrtom mestu tabele sa samo jednim porazom, dok je na čelu tabele još uvek neporaženi minhenski Bajern, koji u nedelju gostuje Albi. Tibingen je na 15. poziciji sa skorom od dve pobede i šest poraza.

U narednom kolu, sledećeg vikenda, Oldenburg gostuje ekipi S. Oliver Baskets, dok Tibingen ide na noge Bajernu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter