0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Partizan oštećen za penal, Zvezdi opravdano dosuđen ofsajd

Objavljeno: 09.11.13 u 12:28
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila je da ponovo kazni sudiju Vladimira Nedeljkovića.

Nakon propusta na početku sezone u duelu Partizana i Novog Pazara, Nedeljković je napravio niz propusta i na meču Spartaka i Jagodine.

„Nedeljkovića zbog ispoljene nesigurnosti i grešaka očekuje pauza do daljeg. Opšti je utisak da je kod poništenog gola Čukaričkog zakasnio sa reakcijom, tokom meča više puta je nesigurno reagovao“, izjavio je Đorđe Žutić, član sudijske komisije FSS.

Bilo je nekoliko grešaka i u destom kolu Jelen Superlige, a propust je napravljen na utakmici između Partizana i Napretka kada je glavni arbitar tog susreta oštetio crno-bele za jedanaesterac.

„Aleksandar Vasić je propustio da dosudi najstrožu kaznu za Partizan, jer je igrač Napretka nepropisno zaustavio Nemanju Kojića. Sporni detalj morao je da vidi i četvrti sudija Novak Simović. Obojicu sudija čeka kazna po dva kola“, rekao je Žutić.

Tom prilikom utvrđeno je i da je Crvenoj zvezdi opravdano dosuđen ofsajd kod gola protiv Radničkog u Nišu.

„Mahač Jovica Milin pravovremeno je uočio ofsajd poziciju napadača Zvezde na meču sa niškim Radničkim“, konstatovao je Žutić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter