0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

“Partizan nas je namučio, ali Željko uvek zna šta je potrebno za pobedu“

Objavljeno: 09.11.13 u 00:08
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORTa

Košarkaši Fenerbahčea složili su se u oceni da su jako teško došli do četvrtog trijumfa u Evroligi i da je Partizan u prvom delu meča bio dominantnija ekipa. 

Igrač utakmice Bojan Bogdanović rekao je da je njegova ekipa rešila utakmicu s Partizanom kada je neutralisala odličan skok protivnika u napadu.

“Nije bilo nikakvih iznenađenja na utakmici. Znali smo da je Partizan agresivan tim i dosta su nam pravili problema napadačkim skokom, za koji smo znali da će biti ključan. Rešili smo utakmicu kada smo to zatvorili i kada smo povezali nekoliko šutova“, rekao je Bogdanović.

Centar turske ekipe Luka Žorić rekao je da njegov klub koji je neporažen u svih 12 utakmica ove sezone, kroz pobede gradi tim.

“Igrali smo agresivno u drugom poluvremenu. Tako je trebalo da igramo od početka, i na kraju smo pobedili lakše nego što smo mislili. Tek je početak sezone i ekipa se lakše gradi kroz pobede“, rekao je Žorić.

On je dodao da je sa trenerom Željkom Obradovićem jednostavno raditi i „u svakom trenutku se zna šta treba. Nepotrebno je pričati o njemu kao treneru i pedagogu“, naveo je centar reprezentacije Hrvatske.

Član turskog nacionalnog tima rođen u Bosni i Hercegovini, koji je ranije predstavljao i Sloveniju,Emir Preldžić kazao je da je Fenerbahče pobedio zbog iskustva.

“Nije bilo lako, borili smo se i mi i oni, ali smo mi bili iskusniji. Partizan je sjajno otvorio utakmicu, pokušavali smo da držimo korak. Bilo je teško vratiti se, ali i isključenje Vujoševića nam je u tome pomoglo“, kazao je Preldžić.

hotsport.rs/Beta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter