0
Ostali sportovi

Katastrofa Partizana u Slovačkoj, Metalurg trijumfovao u Novom Sadu

Objavljeno: 09.11.13 u 21:34

seha-liga

Srpski rukometni klubovi koji se takmiče u regionalnoj rukometnoj SEHA ligi nisu imali uspeha u 9. kolu, naprotiv doživeli su više nego ozbiljne udarce.

Partizan je poražen od Tatrana u Prešovu sa čak 46:19 (24:8) te ostaje na poslednjem mestu na tabeli sa samo tri osvojena boda, dok je Vojvodina očekivano poražena od skopskog Metalurga sa 30:24 (14:16) iako je na poluvreme otišla sa dva gola prednosti.

Za poraz crno-belih najzaslužniji je Urban koji je postigao osam pogodaka, dok su čak tri igrača dodala po šest golova i to uz stoodstotan učinak (6/6). U redovima srpskog vicešampionapo tri gola dali su Vanja Ilić o Milan Rašić.

U dvorani u Slanoj bari nezaustavljiv je bio Dejan Manaskov koji je postigao 10 golova iz 12 pokušaja, a odličnu podršku je imao od strane Milana Ćorovića koji je dao šest pogodaka i to bez promašaja, kao i Goceta Georfioskog koji je takođe bio stoodstotan, ali je postigao pet golova. Kod Novosađana najbolji su bili Strahinja Stanković sa šest i Uroš elezović sa pet pogodaka.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter