0
Evropske lige

Džeko preti da će napustiti Siti ako ne bude igrao više

Objavljeno: 09.11.13 u 17:55

edin-dzeko

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko je dolaskom Alvara Negreda izgubio i ono malo minuta što je dobijao prethodne sezone u Mančester Sitiju što mu se uopšte ne sviđa pa je zapretio da bi mogaqo da napusti „građane“ ukoliko se u dogledno vreme nešto ne promeni.

„Situacija je mogla da bude bolja i za mene i za ekipu. Svestan sam da klub ima mnogo dobrih igrača i da svi žele da igraju što više pa tako i ja želim da budem na terenu češće nego što je to sada slučaj. Ove sezone sam samo četiri puta bio starter u Premijer ligi. U prvom meču sam igrao dobro, ali nisam dao gol. U drugom sam mogao da budem strelac, ali me trener zamenio u neizvesnoj završnici, dok sam u trećem zamenjen već u poluvremenu iako je cela ekipa igrala loše, ne samo napadači. Posle toga u naredna tri meča uopšte nisam ulazio u igru. Voleo bih da mi trener objasni zbog čega ne igram. Šta bi trebalo da uradim da to promenim“ – žalio se Džeko novinaru Mirora kojem je dao izjavu.

Ubojiti centarfor je potom objasnio da je napadačima
potreban kontinuitet i puna minutaža kako bi uspeli da ispune svoj cilj odnosno da redovno budu strelci.

„Svakom napadaču je potrebno da igra 90 minuta kako bi pokazao nešto, a ne 45, 50 ili 15. Za sada ostajem u timu pošto imam još 18 meseci ugovora, ali nikada se ne zna šta sutra može da se desi“ – ostao je zagonetan Džeko.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter